Referenties

Bekijk onze referenties

“Het wordt altijd geregeld”

Het is met recht een klant van het eerste uur: al sinds de oprichting van Extra Services in 2002 verzorgt het bedrijf de transportbegeleiding voor Holtrop Van der Vlist in Assen. De specialist in speciaal en zwaar transport – bekend van de oranje trucks – heeft momenteel 85 wagens op de weg waarvan er 25 binnenlands rijden. “Die vervoeren met name heistellingen en grondverzetmachines”, vertelt planner Wout Bremer. Vanuit zijn functie heeft hij vrijwel dagelijks contact met Extra Services en de samenwerking bevalt hem goed. “Er is sprake van volkomen vertrouwen. En dat is belangrijk, want er moeten vaak last-minute zaken geregeld worden. Dan bellen we met een spoedopdracht en zeggen zij: komt goed! Het wordt altijd geregeld, het lukt altijd”, aldus Bremer, die ook veel waarde hecht aan een stukje humor in de samenwerking. “Ons werk geeft best veel stress. Dan is het leuk om af en toe over en weer grappen te maken”.

Wout Bremer
Planner Holtrop Van der Vlist

“Het geeft chauffeurs en machinisten rust”

We kunnen lezen en schrijven met Extra Services en werken tot volle tevredenheid met ze samen”, steekt operations manager Gertjan Schuiteman van Mammoet van wal. Iedere week verzorgt het IJsselsteinse bedrijf meerdere transportbegeleidingen voor de specialist in zwaar transport. “Ze hebben weinig woorden nodig en ‘nee’ bestaat niet, net als bij ons overigens”, licht Schuiteman de samenwerking verder toe. De flexibiliteit is belangrijk want in het uitzonderlijk vervoer is het soms lastig plannen. “Dan denk je dat een kraan om vijf uur klaar staat voor transport, maar werk kan uitlopen, weet Schuiteman uit ervaring. “Wat trouwens ook belangrijk is: hun transportbegeleiders zijn op tijd. Dat geeft onze chauffeurs /machinisten veel rust en de planners hebben er geen omkijken naar.” Al jarenlang een super extra service!

Gertjan Schuiteman
Operations manager Mammoet Nederland

“Communicatie verloopt soepel”

Extra Services verzorgt ook transportbegeleiding en vergunningen voor opdrachtgevers uit het buitenland. Eén ervan is Amstaf d.o.o. uit Slovenië. “Extra Services is sinds 2012 onze partner voor Nederland en België. Het team is zeer professioneel en komt altijd met een oplossing als er obstakels zijn. Als we ze nodig hebben zijn ze er, het is een zeer betrouwbare partner voor transportbegeleiding en vergunningen. De communicatie verloopt altijd soepel, het team is vriendelijk, positief en staat altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en een toelichting te geven. Kortom: een genoegen om zaken mee te doen. We zijn ervan overtuigd dat de goede relatie blijvend is.

Barbara Krasnic
Amstaf d.o.o. Slovenië

BETROUWBAARHEID
DESKUNDIGHEID
ERVARING

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan