TRANSPORTBEGELEIDING

Transportbegeleiders met inzicht en wegenkennis

Welk speciaal, zwaar of uitzonderlijk transport u ook wilt uitvoeren, Extra Services zorgt voor de transportbegeleiding. In Nederland, maar ook daarbuiten. Onze specialisten weten, kennen of vinden de weg. Hoeveel transportbegeleiders u nodig heeft en waar, staat in de ontheffing van het exceptionele transport.

Bij het wegvervoer van goederen met voertuigen of maten die de wet overschrijden, wordt transportbegeleiding in de ontheffing voorgeschreven. Met een geldige ontheffing gaat uw chauffeur met onze transportbegeleider(s) op weg.

 Transportbegeleiders leiden het verkeer rondom uw transport in goede banen en waarborgen de verkeersveiligheid van andere weggebruikers. Met het drukke en complexe verkeer van tegenwoordig, vraagt dit veel inzicht.

De transportbegeleider volgt de in de ontheffing voorgeschreven route en houdt zich aan de genoemde rijtijden. De transportbegeleider is verplicht te rijden met het aantal in de ontheffing voorgeschreven transportbegeleiders. Als er geen ontheffing voor het betreffende transport is verleend, mag een transportbegeleider het transport volgens de wet niet begeleiden.

Extra Services kan transportbegeleiding die de landsgrenzen overschrijden in diverse combinaties voor u organiseren. Bijvoorbeeld: NL/DE (BF3)/BE/FR.
Meer informatie? Bel of mail ons.

Contact
BETROUWBAARHEID
DESKUNDIGHEID
ERVARING

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan