Over onsReferentiesNieuwsContact

Transportbegeleiding

Gecertificeerde transportbegeleiders met inzicht en wegenkennis

Welk speciaal- of zwaar transport of uitzonderlijk vervoer u ook wilt uitvoeren, Extra Services in IJsselstein zorgt voor transportbegeleiding. Onze gecertificeerde  specialisten weten de weg, kennen de weg of vinden de weg. In Nederland maar ook daarbuiten. Onze voertuigen voldoen qua uitrusting en uitstraling aan de voorwaarden van het betreffende land, medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Het wegvervoer van goederen met buitenproportionele afmetingen moet volgens de wegenverkeerswet worden begeleid. Transportbegeleiders leiden het verkeer rondom uw transport in goede banen en waarborgen de verkeersveiligheid van andere weggebruikers. Met het drukke en complexe verkeer van tegenwoordig, vraagt dit veel inzicht. Onze transportbegeleiders ‘lezen’ het verkeer en hebben een goede wegenkennis.

Ook belangrijk: Extra Services heeft een landelijk netwerk van gecertificeerde transportbegeleiders. Voor begeleidingen van grensoverschrijdende aard hebben wij de volgende mogelijkheden: NL/DE (BF3)/BE/FR.

Extra Services © 2019