OVER ONS

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Extra Services in IJsselstein is in 2002 opgericht door Sylvia Rebergen als antwoord op de vraag naar flexibele, professionele begeleiding van uitzonderlijk vervoer. Vanaf dag 1 bieden wij klanten een betrokken dienstverlening op het gebied van transportbegeleiding en ontheffingen.

Onze aanpak? Afspraak is afspraak, up-to-date kennis van wegennet en wetgeving, persoonlijk zakendoen en een hands-on mentaliteit in uitvoering. We ondersteunen klanten door bij iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Omdat we een landelijk dekkend netwerk van transportbegeleiders hebben, kunnen we flexibel schakelen.

Onze mensen maken het verschil. Zij zorgen voor een optimale samenwerking en spannen zich in om uw transport veilig en soepel te laten verlopen.
Ons dienstenpakket bestaat uit services op het gebied van transportbegeleidingontheffingen en infra support.

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE

MISSIE

Extra Services onze persoonlijke missie

Als onafhankelijk bemiddelaar zetten we ons (pro)actief in bij het organiseren van transportbegeleiding en het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport voor nationale en internationale bedrijven.

Onze wijze van doen is open, eerlijk en direct. Wij zijn doorzetters en komen onze afspraken na als een betrouwbare en loyale partner. Wij opereren graag onopvallend maar indrukwekkend.

VISIE

Extra Services de visie van ons bedrijf

Extra Services combineert expertise met een discrete maar ondernemende cultuur. We zijn alert en streven ernaar om ook in de toekomst een toonaangevende onderneming te zijn.

We investeren graag in onze medewerkers, klanten en opdrachtnemers om een zo future-proof mogelijk bedrijf te zijn.

WAARDEN

Extra Services onze waarden

Wij denken vanuit het standpunt van de klant en onze opdrachtnemers. Analytisch, adviserend en oplossingsgericht.

Als familiebedrijf geloven wij in de kracht van persoonlijke relaties met onze klanten, stakeholders en ons team van medewerkers. Wij hebben eerbied voor ieders eigenheid.

EXTRA SERVICES IN GETALLEN

0 +

Opdrachten per jaar

0

km/jaar

0 +

Opdrachtgevers

0 +

Partners in Europa

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan