INFRA SUPPORT

Extra Services neemt lastig werk
uit handen

Veiligheid voor alles. Daarom ondersteunt Extra Services u met een brede range infra diensten. Routeverkenning, verkeersregelaars of verkeersmaatregelen nodig? Wij kunnen dat zelfstandig of met behulp van betrouwbare partners voor u organiseren in binnen- en buitenland.

Verkeersregelaars zorgen voor een veilige verkeerssituatie. Zij zijn actief bij wegwerkzaamheden, bouwprojecten, het laden of lossen van bijzondere ladingen. Extra Services schakelt bij uw project precies het juiste team in, van één tot tientallen verkeersregelaars.

Routeverkenning is soms nodig als uw transport te breed, te hoog of te zwaar is. Wij verkennen de route daar waar het spannend is of gewoon helemaal. Extra Services kan daarna de ontheffing voor u aanvragen met het routeboek dat wij voor u maken.

Verkeersmaatregelen zijn soms nodig om een laad- of loslocatie goed te kunnen bereiken. Denk hierbij aan het verwijderen van straatmeubilair, het leggen van rijplaten of het plaatsen van schildjes. Extra Services werkt hiervoor samen met betrouwbare partners in binnen- en buitenland.

Contact
BETROUWBAARHEID
DESKUNDIGHEID
ERVARING

Neem contact op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan